SmokkelEvent op 7 mei

Zondag 7 mei vindt weer het SmokkelEvent plaats in het centrum van Budel. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn alle winkels in het centrum open en zijn er tal van bezienswaardigheden, activiteiten en attracties…SmokkelEvent op 7 mei

06-05-2017 13:52 – Ingezonden door Redactie

Zondag 7 mei vindt weer het SmokkelEvent plaats in het centrum van Budel. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn alle winkels in het centrum open en zijn er tal van bezienswaardigheden, activiteiten en attracties voor jong en oud. Ook het Smokkelmuseum en de VVV zijn deze dag geopend en beide vrij toegankelijk.  In het Smokkelmuseum zal op verzoek uitleg worden gegeven bij de tentoongestelde spullen. Vóór de VVV en het Schepenhuis zullen weer een aantal grote amerikaanse oldtimers staan, soortgelijk als die in de jaren ’30 tot ’70 gebruikt werden bij smokkelpraktijken in deze omgeving. Ook een heuse nog niet opgeknapte bestelbus, die in alles nog lijkt op een gebruikt smokkelvoertuig, zal te zien zijn. Iedereen is van harte welkom!

Powered by Blog Grabber