Snertwandeling IVN Cranendonck

Op zondag 8 januari 2017 staan de natuurgidsen van het IVN om 13.30 uur bij het kasteeltje Cranendonck te wachten om iedereen, die daar zin in heeft,  mee te nemen voor een lekker frisse doorstapwandeling. Het gebied Cranendonckse Bos is de laatste tijd stevig op de schop gegaan. Er is gekapt, geplant,…Snertwandeling IVN Cranendonck

28-12-2016 13:26 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 8 januari 2017 staan de natuurgidsen van het IVN om 13.30 uur bij het kasteeltje Cranendonck te wachten om iedereen, die daar zin in heeft,  mee te nemen voor een lekker frisse doorstapwandeling. Het gebied Cranendonckse Bos is de laatste tijd stevig op de schop gegaan. Er is gekapt, geplant, sloten gegraven, uitgediept of gedempt. Er is een heel stel prachtige knuppelbruggen aangelegd, zodat je nu dwars door de moerassen kunt wandelen. Deze wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Halverwege is er een kleine pauze, daar staat de erwtensoep al klaar (€1). Iedereen is welkom, de deelname is gratis en aanmelden hoeft niet. Zie ook www.ivn.nl  afdeling Cranendonck. De Wandelwerkgroep IVN Cranendonck wenst iedereen mooie feestdagen. 

 

Powered by Blog Grabber