Sociaal Makelaars…U kent ons en wij leren u kennen!

Afgelopen week hebben de sociaal makelaars van de kleine kernen Belinda en Mariëtte samen een presentatie mogen verzorgen voor een groep pedicuren die in de gemeente Cranendonck werkzaam zijn. Sociaal makelaars zijn Zichtbaar, Bereikbaar, Dienstbaar en Betrouwbaar. De sociaal makelaars hebben hen inzicht…Sociaal Makelaars…U kent ons en wij leren u kennen!

15-05-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week hebben de sociaal makelaars van de kleine kernen Belinda en Mariëtte samen een presentatie mogen verzorgen voor een groep pedicuren die in de gemeente Cranendonck werkzaam zijn. Sociaal makelaars zijn Zichtbaar, Bereikbaar, Dienstbaar en Betrouwbaar. De sociaal makelaars hebben hen inzicht gegeven over het sociaal makelaarschap en wanneer zoek je ze eigenlijk op? Hulp nodig, op zoek naar informatie, wil je zelf hulp aanbieden of ben je toe aan een praatje? Iedereen is met iedere vraag welkom.
Welke vragen worden er zowel aan een sociaal makelaar gesteld? Ik kan mijn woning niet meer zelfstandig schoonhouden, welke oplossingen zijn daarvoor? – Ik voel me erg eenzaam na het wegvallen van mijn partner, hoe moet ik mijn leven weer oppakken? – Ik wil nog een keer in mijn leven naar het museum. Kan er iemand met mij mee?  
Samen met de pedicuren hebben we kennis uitgewisseld hoe we de mensen in de kernen beter kunnen bereiken en ondersteunen. Belinda en  Mariëtte kijken terug op een fijne en leerzame avond. Bedankt Dames dat wij van jullie platform gebruik mochten maken om nog zichtbaarder  te worden. Wilt u ook in gesprek komen met een van de sociaal makelaars? We zijn te bereiken:

Budel: Willemien Zaeyen 06 82662392
sociaalmakelaar-budel@cranendonck.nl

Gastel
Belinda Gerlings, 06 82662310    
sociaalmakelaar-gastel@cranendonck.nl

Maarheeze, Marina Bukkems. 06 82662263                
sociaalmakelaar-maarheeze@cranendonck.nl

Soerendonk, Budel-Schoot en Budel-Dorplein
Mariëtte Claessens, tel. 0031 6 82662179
sociaalmakelaar@cranendonck.nl

Powered by Blog Grabber