Speelpleinwerking ‘de Speelvogels zoekt moni’s

Voor de zomervakantie is het gemeentebestuur op zoek naar nieuwe moni’s voor de gemeentelijke speelpleinwerking ‘de Speelvogels’. Deze zomer hebben zij van 11 juli  tot en met 25 augustus elke dinsdag,…Speelpleinwerking ‘de Speelvogels zoekt moni’s

23-05-2017 11:06 – Ingezonden door Redactie

Voor de zomervakantie is het gemeentebestuur op zoek naar nieuwe moni’s voor de gemeentelijke speelpleinwerking ‘de Speelvogels’. Deze zomer hebben zij van 11 juli  tot en met 25 augustus elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag werking op de terreinen van mater Dei. Je kan  per week deelnemen aan de activiteiten. Schepen van jeugd Ann van Dorpe geeft meer uitleg.

Een zomer vol spel en plezier? En bovendien ook nog eens een centje bijverdienen? Dat kan! De gemeente Overpelt zoekt weer nieuwe gemotiveerde moni’s voor de gemeentelijke speelpleinwerking. Tijdens de zomervakantie (van 11 juli tot 25 augustus) kunnen de Overpeltse kinderen van 4 tot 12 jaar naar de Speelvogels. 13- tot 15-jarigen zijn welkom bij SP.X. Tijdens die weken kunnen ze elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht op de terreinen van Mater Dei (ingang Vloeterdijk). In de week van 4 tot 7 juli gaan de Speelvogels de Overpeltse wijken af om hun werking voor te stellen.

Kan je geen volledige zomer vrijmaken maar wil je toch graag moni worden? Geen probleem! Het is ook mogelijk om je één, twee of meerdere weken in te zetten als moni. Wel je meer informatie? Neem dan snel contact op met de jeugddienst. Dan kan via lize.pinxten@overpelt.be of op 011/516 963.

Schepen van jeugd Ann Van Dorpe: ‘Overpelt zet ook in op goed gevormde jongeren. Wie een cursus voor animator of hoofdanimator volgt bij een erkende organisatie, krijgt 90 procent van het inschrijvingsgeld voor de cursus terug..’

Powered by Blog Grabber