Sponsorzwemmen Zwem- en Poloklub Budel

Een paar weken geleden vond het jaarlijkse Sponsorzwemmen bij Zwem- en Poloklub Budel plaats. Bij deze activiteit gaan de jeugdleden op zoek naar familie en vrienden die hen willen sponsoren. Dit mag een…Sponsorzwemmen Zwem- en Poloklub Budel

05-05-2017 14:38 – Ingezonden door Redactie

Een paar weken geleden vond het jaarlijkse Sponsorzwemmen bij Zwem- en Poloklub Budel plaats. Bij deze activiteit gaan de jeugdleden op zoek naar familie en vrienden die hen willen sponsoren. Dit mag een vast bedrag en/of een bedrag per gezwommen baan zijn. Vervolgens krijgen ze één uur de tijd om zoveel mogelijk banen te zwemmen. Een deel van het opgehaalde geld vormt weer een bijdrage voor het kamp dat in juni plaats zal vinden.

De zwemmers hebben hard hun best gedaan om zoveel mogelijk banen te zwemmen, om op deze manier ook zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te zwemmen. En we kunnen wel stellen dat dit goed gelukt is! In totaal hebben de 42 deelnemende zwemmers namelijk 83.050 meter afgelegd, waarmee ze in totaal € 910,50 op hebben weten te halen!
Als beloning lag er voor de zwemmers die de meeste banen hadden gezwommen een zwembril of badmuts klaar, gesponsord door Verest Sport Budel. De winnaars waren: Jonie Meurkens (3500m), Marie Schuurmans (2375m ), Stijn Lukken (1900m), Stef van Mierlo (1900m) en Sem Kuijpers (1800m). Daarnaast ontving de zwemmer die het meeste geld op wist te halen een met het clublogo bedrukte handdoek, gesponsord door Agrarisch bedrijf Baronie Cranendonck. Deze prijs ging naar Stef van Mierlo, die in zijn eentje € 66,40 bijeen wist te zwemmen!  Aan de zwemmers die in de prijzen zijn gevallen, van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs! Daarnaast alle sponsoren en zwemmers natuurlijk hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Op de foto: Stef van Mierlo, die zelfs twee keer in de prijzen viel!

Powered by Blog Grabber