Sporteldag

Voor de tweede keer op rij slaan de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Neerpelt en Overpelt de handen in elkaar om 50-plussers van de verschillende steden en gemeenten een onvergetelijke…Sporteldag

28-05-2017 11:25 – Ingezonden door Stad Hamont-Achel

Voor de tweede keer op rij slaan de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Neerpelt en Overpelt de handen in elkaar om 50-plussers van de verschillende steden en gemeenten een onvergetelijke sportdag te bezorgen.
Iedereen is welkom om donderdag 1 juni te bewegen en te sporten in en rond de Posthoorn, Groenstraat 6 te Hamont. De sportdiensten tekenden een energieke dag uit, waarbij tal van bekende en minder bekende sporten aan bod komen. Fietsen, tai-chi, yoga, linedance, netbal en badminton zijn slechts enkele voorbeelden. Deelname aan de fitheidstest of een eNRBI-sessie (eNergie en Relaxatie door Beweging) is eveneens mogelijk, maar wie graag stapt kan ook meedoen met de wandelingen waarbij je o.a. passeert aan Documentatiecentrum Dr. Bussels, Cinema Walburg, de Noord-Limburgse Teutenkamer en de Napoleonsmolen. Het startschot weerklinkt om 10.00 uur, het eindsignaal wordt om 14.30 uur gegeven. Inschrijven kan vooraf via de verschillende sportdiensten of de dag zelf vanaf 9.30 uur in de Posthoorn. Deelname kost 3 euro (incl. consumptie) of 5 euro (incl. broodje en consumptie). Op zoek naar meer info of een inschrijvingsformulier? Neem zeker een kijkje op www.hamont-achel.be.

Powered by Blog Grabber