Studieruimte in Oud-Dommelhof

Na het succes van vorig jaar voorziet de gemeente ook voor de komende examenperiode een studieruimte. Dagelijks met de neus in de boeken duiken, dat doe je best in een rustige omgeving. Tijdens de vorige examenperiode vonden 530 studenten hun weg naar de studieruimte in De Vliering. Vanaf nu tot en met…Studieruimte in Oud-Dommelhof

27-05-2017 19:12 – Ingezonden door Redactie

Na het succes van vorig jaar voorziet de gemeente ook voor de komende examenperiode een studieruimte. Dagelijks met de neus in de boeken duiken, dat doe je best in een rustige omgeving. Tijdens de vorige examenperiode vonden 530 studenten hun weg naar de studieruimte in De Vliering. Vanaf nu tot en met 27 juni kunnen studenten terecht in de vergaderzaal van het EMJ, op de eerste verdieping van Oud-Dommelhof (Toekomstlaan 7).  De studieruimte is dagelijks geopend van 8 tot 19 uur, in het weekend kan je doorblokken tot 22 uur. Wifi en sanitair zijn aanwezig. Aanmelden doe je ter plaatse in het logboek.  Studeren in de bibliotheek blijft ook mogelijk, al heeft de bibliotheek minder ruime openingsuren dan de studieruimte in Oud-Dommelhof.

Powered by Blog Grabber