sv Budel 2 is kampioen!

Na een knappe 0-3 overwinning bij Sportclub Susteren is sv Budel 2 afgelopen zondag kampioen geworden in de reserve 1e klasse A. Een unieke prestatie van ons hoogste reserveteam, want voor de derde keer…sv Budel 2 is kampioen!

05-05-2017 14:43 – Ingezonden door Redactie

Na een knappe 0-3 overwinning bij Sportclub Susteren is sv Budel 2 afgelopen zondag kampioen geworden in de reserve 1e klasse A. Een unieke prestatie van ons hoogste reserveteam, want voor de derde keer in vijf jaar tijd is sv Budel kampioen en promoveert het team. Volgend seizoen zal sv Budel uitkomen in de reserve Hoofdklasse en dit is het hoogste niveau wat een tweede elftal kan bereiken. Afgelopen zondag werd het kampioenschap bij thuiskomst in Budel groots gevierd en ook in de dagen daarna werd het feest nog voortgezet. Namens de hele club feliciteren wij Gerard Stevens, Dennis van Hunsel, Gerard Staals en hun spelers met het behaalde kampioenschap.

Powered by Blog Grabber