sv Budel 2 op weg naar de Hoofdklasse

sv Budel 2 is hard op weg naar de Reserve Hoofdklasse. Het team van Gerard Stevens, Dennis van Hunsel en Gerard Staals staat bovenaan in de reserve 1e klasse A en na het gelijke spel van concurrent Venlosche…sv Budel 2 op weg naar de Hoofdklasse

28-04-2017 15:21 – Ingezonden door Redactie

sv Budel 2 is hard op weg naar de Reserve Hoofdklasse. Het team van Gerard Stevens, Dennis van Hunsel en Gerard Staals staat bovenaan in de reserve 1e klasse A en na het gelijke spel van concurrent Venlosche Boys 2 kan sv Budel aanstaande zondag in de uitwedstrijd bij Sportclub Susteren 2 kampioen worden. Dit zou dan het derde kampioenschap in vijf jaar tijd zijn en op deze manier heeft het hoogste reserveteam van sv Budel zich opgewerkt van de reserve 3e klasse naar de reserve Hoofdklasse. De wedstrijd in Susteren begint om 12.00 uur. Mocht sv Budel niet weten te winnen, dan is er op 7 mei 2017 op het eigen sportpark een herkansing tegen directe concurrent Venlosche Boys. Namens sv Budel wensen we het 2e elftal veel succes toe.

Powered by Blog Grabber