sv Budel 3 is kampioen!

Na een 3-0 overwinning op Merefeldia 4 is sv Budel 3 afgelopen zondag kampioen geworden in de reserve 5e klasse 10. Daarmee promoveert het hoogste recreatieve seniorenteam van sv Budel naar de reserve…sv Budel 3 is kampioen!

12-05-2017 11:15 – Ingezonden door Redactie

Na een 3-0 overwinning op Merefeldia 4 is sv Budel 3 afgelopen zondag kampioen geworden in de reserve 5e klasse 10. Daarmee promoveert het hoogste recreatieve seniorenteam van sv Budel naar de reserve 4e klasse. Na 20 gespeelde wedstrijden heeft het team 48 punten behaald. 15 wedstrijden werden er gewonnen, driemaal werd er gelijk gespeeld en slechts twee keer werd er verloren. Na de wedstrijd werd het kampioenschap groots gevierd tijdens de seizoensafsluiting van sv Budel. Proficiat met het behaalde kampioenschap en succes in de reserve 4e klasse!

Powered by Blog Grabber