SV Gardé organiseert simultaan voor 40-jarig jubileum

Komend weekend 20-21 mei viert schaakvereniging Gardé haar 40-jarig jubileum. In dit weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jeugdleden, leden en oud-leden. Op 20 mei wordt er voor jeugd enkele activiteiten georganiseerd waarna om 18.00 tot 20.00 uur een receptie wordt gehouden.SV Gardé organiseert simultaan voor 40-jarig jubileum

19-05-2017 10:29 – Ingezonden door Redactie

Komend weekend 20-21 mei viert schaakvereniging Gardé haar 40-jarig jubileum.
In dit weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jeugdleden, leden en oud-leden. Op 20 mei wordt er voor jeugd enkele activiteiten georganiseerd waarna om 18.00 tot 20.00 uur een receptie wordt gehouden.
Alle activiteiten worden gehouden in Den Donck aan de Van Schaiklaan 1 te Soerendonk. Iedereen die interesse heeft in het schaken wordt uitgenodigd.
De volgende dag, 21 mei, begint het met enkele activiteiten voor de leden om goed uit de startblokken te komen voor de simultaan, die start om 14.30 uur. Deze simultaan wordt gehouden door GM Benjamin Bok. Op dit moment is hij de nummer 7 van Nederland. Benjamin Bok werd in de jeugd al tweemaal Nederlands kampioen. Hij heeft zelfs samen met jeugdspelers van SV Gardé in een combinatie team met SV Veldhoven gespeeld. Zijn belangrijkste toernooi=overwinningen waren de London Chess Classic Open 2015 en het Bevrijdingstoernooi Wageningen 2017 (gedeeld). Verder deed hij mee met het Nederlands team dat de schaakolympiade in Bakoe 2016 speelde. Afgelopen jaar won hij van de nummer zeven van de wereld op het schaaktoernooi van Isle of Man. Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze simultaan, we zijn benieuwd wie er tegenstand kan bieden tegen Benjamin en zelfs een half of een heel punt kan pakken.

Powered by Blog Grabber