The Sixties Tribute Band

Een onvergetelijke avond die u echt niet mag missen! The Shadows en Sixties Night wordt weer een avond waar u heerlijk kunt genieten van bekende muziek uit de jaren vijftig en zestig. Kijkend, luisterend…The Sixties Tribute Band

22-05-2017 08:39 – Ingezonden door Redactie

Een onvergetelijke avond die u echt niet mag missen! The Shadows en Sixties Night wordt weer een avond waar u heerlijk kunt genieten van bekende muziek uit de jaren vijftig en zestig. Kijkend, luisterend en dansend gaat u weer even helemaal terug in deze “golden oldies tijd”. Meezingen mag!

The Sixties Tribute Band is een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoetd en Wim Guns. The Sixties Tribute Band speelt voor u de alom bekende nummers van The Shadows, Cliff Richard en klassieke Engelse en Amerikaanse hits uit de jaren ’50 en ’60 van o.a. Elvis, the Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones.

Reserveren van kaarten
Op zondag 21 mei staat The Sixties Tribute Band om 20.15 uur in Theater De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30 u – 17.30 u, za 15.00 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via (040)2074020.

Powered by Blog Grabber