Theaterprogramma De Smeltkroes

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes bestaat dertig jaar en is weer klaar voor het komende  theaterseizoen. Het programma is bekend en deze maand zal de brochure huis-aan-huis in de gemeente Cranendonck…Theaterprogramma De Smeltkroes

15-05-2017 08:45 – Ingezonden door Redactie

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes bestaat dertig jaar en is weer klaar voor het komende  theaterseizoen. Het programma is bekend en deze maand zal de brochure huis-aan-huis in de gemeente Cranendonck verspreid worden. Zoals al jaren gebruikelijk presenteert de AK negen voorstellingen op het gebied van cabaret en muziektheater.  

De Vlaming Arnout van den Bossche opent het seizoen op 23 september, andere cabaretiers zijn Leon van der Zanden, Roué Verveer, Ronald Snijders en Nabil.
Voor de liefhebbers van muziek en een combinatie van muziek en cabaret presenteert de AK dit jaar Rock4, LOS, Mannen van Naam samen met Sylvia Houtzager en een speciale jubileumvoorstelling door Maartje en Kine.

Als u ook verzekerd wilt zijn van een goede plaats, is het aan te bevelen tijdig in te tekenen op een abonnement, u ontvangt  dan ook nog een korting van  10%. Inschrijven  op een abonnement is nu al mogelijk; als u een mailtje stuurt naar ak.desmeltkroes@gmail.com , ontvangt u vrijblijvend alle informatie en een
bestelformulier.

Het volledige programma is als volgt:

Zaterdag 23 september: Arnout van den Bossche met “Burn-out voor beginners”.
Zaterdag 14 oktober: Ronald Snijders met “Welke show”.
Vrijdag 3 november: Nabil met  “Tijdmachine”.
Zaterdag 18 november: Rock4 met “Abbey road”.
Zaterdag 16 december: LOS met “Vast”.
Zaterdag 3 maart: Roué Verveer met “Heppie de peppie”.
Zaterdag 17 maart: Maartje en Kine met “Vibrato”.
Zaterdag 7 april: Mannen van Naam met “Waargebeurd”.
Zaterdag 28 april: Leon van der Zanden met “Kameleon”.

Informatie is ook te vinden op Facebook en wel via “Theater de Smeltkroes” en op www.de-smeltkroes.nl

Powered by Blog Grabber