Thema brandweer

Afgelopen twee weken heeft basisschool De Wereldwijzer gewerkt met het thema Brandweer. Een erg leuk en leerzaam thema om schoolbreed in te zetten. Elke groep had een werkboekje met allerlei leuke en uitdagende…Thema brandweer

26-05-2017 14:32 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen twee weken heeft basisschool De Wereldwijzer gewerkt met het thema Brandweer. Een erg leuk en leerzaam thema om schoolbreed in te zetten. Elke groep had een werkboekje met allerlei leuke en uitdagende opdrachten. In de onderbouw zijn de kinderen onder andere aan de slag gegaan met het maken van een woordweb, het inrichten van een marktkraam en er werden mooie knutselwerken gemaakt. In de bovenbouw hebben de leerkrachten een werkboekje als leidraad gebruikt, werden er proefjes gedaan en filmpjes bekeken waar de kinderen vragen over moesten beantwoorden.

Powered by Blog Grabber