Thomas Smith met ‘Strak’ in de Hofnar

2017 is nu al een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Sinds 1 januari is het officieel: hij is Belg. Thomas woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit…Thomas Smith met ‘Strak’ in de Hofnar

07-05-2017 11:59 – Ingezonden door Redactie

2017 is nu al een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Sinds 1 januari is het officieel: hij is Belg. Thomas woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd echter ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken! En dat is nog niet alles: de comedian viert dit jaar ook een halve eeuw zichzelf! Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie moeten worden aangepast. Rustig genieten van de oude dag? Niets voor Thomas! Sterker nog, hij onthult dit jaar een nieuwe show!

‘Strak’, zo heet de nieuwe show. Voor het eerst zal Thomas simultaan touren in België en Nederland met dezelfde show. In ‘Strak’ legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

Op woensdag 10 mei staat Thomas Smith om 20.15 uur in Theater De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30 u – 17.30 u, za 15.00 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber