Toeristenseizoen goed van start

Als we het de aftrap mogen noemen voor de start van het zomerseizoen dan belooft 2017 een mooi toeristenjaar te worden. Het heerlijke weer speelde zeker een rol, maar de Open dag in het IJzeren Man gebied was zeer druk bezocht. Niet alleen de restaurants met bijna 200 fietsers die de Amusetocht hebben…Toeristenseizoen goed van start

24-04-2017 08:48 – Ingezonden door Redactie

Als we het de aftrap mogen noemen voor de start van het zomerseizoen dan belooft 2017 een mooi toeristenjaar te worden. Het heerlijke weer speelde zeker een rol, maar de Open dag in het IJzeren Man gebied was zeer druk bezocht. Niet alleen de restaurants met bijna 200 fietsers die de Amusetocht hebben gefietst, maar ook alle attracties zoals Kinderpretland, Zwembad de IJzeren Man, het Klimpark etc. mochten vele bezoekers ontvangen. De Back Office VVV Weert heeft voor dit nieuwe seizoen weer een aantal mooi producten gemaakt. Naast een handig centrum plattegrondje in de talen Nederlands, Engels en Duits met een stadswandeling, bezienswaardigheden en leuke adresjes om onze stad te verkennen. Een brochure met de mooiste uitjes in Weert! Er zijn zoveel leuke, (ont)spannende, bourgondische mogelijkheden in Weert. Denk aan Escaperoom, Airsoft, klimmen, waterskiën, bierproeverij of vlaai bakken. Voor vriendengroepen, familie-uitstapjes of personeelsuitjes kun je de leukste arrangementen beleven.
Verder is er weer een compleet naslagwerk in het Nederlands en Duits de Toeristengids met alle informatie van onze mooie stad. Cultuur, monumenten, molens, winkelen, eten drinken en overnachten. Kortom een kleurrijk boekwerkje voor de toerist en een ieder die een bezoekje brengt aan Weert. Deze gratis brochures zijn verkrijgbaar bij de VVV/Bruna, Markt in Weert of bij de verschillende toeristische voorzieningen.

Powered by Blog Grabber