Toneelclub KPJ-SOS viert haar 50-jarig jubileum

Over een paar weken is het zover. Toneelclub KPJ-SOS Soerendonk bestaat maar liefst 50 jaar. En dat moet gevierd worden. Op zaterdag 27 mei spelen alle (jeugd)leden het stuk ‘ziek, zielig, zoet’  op het buitenterrein van Den Donck. Om 14u, 16u en 19u wordt dit schouwspel, in samenwerking met het SMG,…Toneelclub KPJ-SOS viert haar 50-jarig jubileum

06-05-2017 13:49 – Ingezonden door Redactie

Over een paar weken is het zover. Toneelclub KPJ-SOS Soerendonk bestaat maar liefst 50 jaar. En dat moet gevierd worden. Op zaterdag 27 mei spelen alle (jeugd)leden het stuk ‘ziek, zielig, zoet’  op het buitenterrein van Den Donck. Om 14u, 16u en 19u wordt dit schouwspel, in samenwerking met het SMG, opgevoerd voor het aanwezige publiek. Iedereen is bij deze hiervoor van harte uitgenodigd. Er wordt uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje en voor de aanwezige jeugd is er een springkussen. Na de laatste voorstelling zal een grandioos feest losbarsten voor (oud)leden,  (oud)jeugdleden en andere belangstellenden. Natuurlijk wordt er gehoopt op een grote opkomst; de 2nd Hand Band zal de avond muzikaal opluisteren in de feesttent, afgewisseld met een DJ. Binnen in Den Donck is er ruimte voor het ophalen van herinneringen. Er zullen vele oude posters en foto’s te bewonderen zijn waarop vele (oud)leden zichzelf  kunnen herkennen. Heel speciaal is het gouden jubileum van de broers Harrie en Jan Ras, die beiden vanaf de oprichting lid zijn van KPJ-SOS. In de laatste AA-kroniek is het verhaal van de broers en de geschiedenis van de club te lezen. Op de facebookpagina www.facebook.com/KPJSOStoneelsoerendonk/ en op de site www.kpj-sos.nl is ook allerlei informatie te vinden. Tot ziens op 27 mei!

Powered by Blog Grabber