Topprestaties van slagwerkgroep en jeugdorkest EMM Budel

De jeugdslagwerkgroep van harmonie EMM Budel, o.l.v. Guido Pouwels, behaalde zondag 30 april tijdens het prestigieuze Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt voor de tweede maal op rij een Eerste…Topprestaties van slagwerkgroep en jeugdorkest EMM Budel

05-05-2017 12:17 – Ingezonden door Redactie

De jeugdslagwerkgroep van harmonie EMM Budel, o.l.v. Guido Pouwels, behaalde zondag 30 april tijdens het prestigieuze Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt voor de tweede maal op rij een Eerste Prijs Summa Cum Laude.  Een prestatie van formaat.  Het juryconcert verliep dan ook vlekkeloos en werd beloond met een staande ovatie van het talrijke publiek en enthousiaste juryleden.  De slagwerkgroep werd dan ook gevraagd om ’s avonds tijdens het Laureatenconcert nogmaals deze muziekwerken uit te voeren.  Het jeugdorkest, o.l.v. Dennis Lebens, behaalde eveneens een mooie Eerste Prijs, zodat ook deze orkestleden zeer tevreden mogen terugkijken op een zeer geslaagde deelname aan het EMJ.  Het jeugdorkest speelde in CC Palethe (Overpelt) als inspeelwerk A Celtic Impression en Fate of the Gods en Ministry of Winds als concertwerken.  De jeugdslagwerkgroep speelde in Dommelhof Theater (Neerpelt) als inspeelwerk Marching Season en Irish Impressions en Frozen Planet als concertwerken.   

Powered by Blog Grabber