Trouw Natascha en Tom

Op zaterdag 1 oktober stapten Natascha Scheper en Tom Haesen in het huwelijksbootje. Natascha (25 jaar) en Tom (26 jaar) zin ondertussen al bijna 7 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen in het studentenleven…Trouw Natascha en Tom

08-10-2016 15:52 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 1 oktober stapten Natascha Scheper en Tom Haesen in het huwelijksbootje. Natascha (25 jaar) en Tom (26 jaar) zin ondertussen al bijna 7 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen in het studentenleven in Diepenbeek, maar ze kenden elkaar al van ziens vanaf de lagere school. Na het officiele gedeelte in het gemeentehuis ging het gezelschap naar De Groote Hoef in Lommel waar er nog een persoonlijke ceremonie plaatsvond. Daar werd ook gedineerd en werd het avondfeest gegeven. Natascha en Tom hebben nog geen kinderen maar wel twee katjes namelijk Zooey en Emily. 

Powered by Blog Grabber