TTV Budilia 1 terug in eerste klasse

In de voorjaarscompetitie sloten drie van de twaalf tafeltennisteams de competitie af met een kampioenschap. Team 1 werd kampioen in de 2e klasse door de mede-titelkandidaten Bergeijk en Stiphout in een sterke laatste reeks achter zich te laten. Ries van der Steen, Ben Laenen,  Eric Thelen en Biek Verweijen…TTV Budilia 1 terug in eerste klasse

28-04-2017 15:10 – Ingezonden door Redactie

In de voorjaarscompetitie sloten drie van de twaalf tafeltennisteams de competitie af met een kampioenschap. Team 1 werd kampioen in de 2e klasse door de mede-titelkandidaten Bergeijk en Stiphout in een sterke laatste reeks achter zich te laten. Ries van der Steen, Ben Laenen,  Eric Thelen en Biek Verweijen zijn terug in de 1e klasse. Team 4 bestaande uit Edwin Paredis,  Adriaan Schellekens, Ino Stevens en Frank Kuipers behaalde de titel in de 3e klasse. Het team van Geenhoven bood lange tijd gedegen tegenstand, maar moest uiteindelijk toch buigen voor ons 4e team.  Team 9 werd op zijn sloffen kampioen in de 7e klasse met een royale voorsprong op de Meppers uit Heeze. Anja Bennenbroek, Martin Bosmans Joop van Gaans en Henk Belgers zorgden voor dit succes.               

Team 2 kwam  één punt  tekort op Renata 3 voor de eerste plaats. Team 6 speelt nog een beslissingswedstrijd voor promotie naar de 5e klasse. Team 3 en 8 eindigden in hun klasse onderaan en degraderen rechtstreeks naar de 4e, respectievelijk d 7e klasse.
Spelers die boven de 60% speelden: 2e klasse: Ries van der Steen 89, Ben Laenen 78, Eric Thelen 60.  3e klasse: Jack Braeken 95, Gerard Neeskens 81, Adriaan Schellekens 79, Edwin Paredis en Ino Stevens 78. 4e klasse: Toon Saanen 78.  6e klasse: Jolanda Asveld 86, Henk Peereboom 71, Harrie de Werdt 63, Joop Ouwersloot 60. 7e klasse:  Martin Bosmans 86, Michelle Beerten 80, Joop van Gaans 77, Anja Bennenbroek en Michiel Seel 67, en Wil Davits 60. Jeugd 3e klasse: Niel Geelen 63.
Activiteiten: Jeugduitje 7 mei.  Vergadering competitiespelers 11 mei. Recreanten cup 16 mei 20.00 uur. Zomeravondwedstrijden 18 mei, 1 juni en 15 juni.
Voor info zie website T.T.V. Budilia.

Powered by Blog Grabber