Tuimel-in Maarheeze viert 20 jarig bestaan met alle gastouders

De Tuimel-in in Maarheeze bestaat twintig jaar! Deze gezellige inloopochtend voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders wordt sinds 1997 georganiseerd door vrijwilligers. Nog steeds staat er iedere week staat…Tuimel-in Maarheeze viert 20 jarig bestaan met alle gastouders

23-04-2017 14:24 – Ingezonden door Redactie

De Tuimel-in in Maarheeze bestaat twintig jaar! Deze gezellige inloopochtend voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders wordt sinds 1997 georganiseerd door vrijwilligers. Nog steeds staat er iedere week staat er koffie, thee, ranja en lekkers klaar en wordt er geknutseld en gespeeld. Om dit jubileum te vieren nodigen we alle gastouders van de afgelopen twintig jaar uit voor koffie, thee en lekkers. Dit vindt plaats op woensdag 3 mei van 9.30u tot 11.00u bij Sjapoo, Kerkstraat 2 in Maarheeze. Het is dan meivakantie; kinderen ouder dan 4 jaar zijn dus ook van harte welkom! Graag aanmelden via de facebookpagina van de Tuimel-In of door een mail te sturen naar tuimelinmaarheeze@gmail.com.

Powered by Blog Grabber