TWC de Kempen

Op deze zonnige moederdag reden de jeugdrenners van TWC de Kempen een kwalificatie wedstrijd in Uden om punten te behalen voor deelname aan het Nederlands kampioenschap, welke wordt gehouden op 9 juni…TWC de Kempen

19-05-2017 10:39 – Ingezonden door Redactie

Op deze zonnige moederdag reden de jeugdrenners van TWC de Kempen een kwalificatie wedstrijd in Uden om punten te behalen voor deelname aan het Nederlands kampioenschap, welke wordt gehouden op 9 juni te Amersfoort. Op een selectief parcours met veel klinkers werden er door de jongste renners flink gestreden diverse top-10 noteringen behaald, maar helaas geen podiumplaatsen. Die eer was wel weggelegd voor Jelle Sengers uit Valkenswaard, die zich in Categorie 6 gedurende de wedstrijd goed heeft laten zien voor in het peloton, en het vervolgens in de sprint wist af te maken afgemaakt. Deze week wordt er weer flink getraind op het verse asfalt in Dommelen en de volgende wedstrijd voor de NK punten zal dan op zaterdag 20 Mei in Brakel zijn.

Powered by Blog Grabber