Valkenhof gesprekstafels ‘Help, hoe werkt de zorg?’

Op dinsdag 4 oktober en dinsdag 15 november organiseert Valkenhof twee maal een gesprekstafel (interactieve informatiebijeenkomst) met als thema ‘Help, hoe werkt de zorg?’. Tijdens deze gesprekstafels leggen de medewerkers van het CliëntServiceBureau van Valkenhof uit hoe het zorglandschap werkt, welke…Valkenhof gesprekstafels ‘Help, hoe werkt de zorg?’

02-10-2016 14:28 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 4 oktober en dinsdag 15 november organiseert Valkenhof twee maal een gesprekstafel (interactieve informatiebijeenkomst) met als thema ‘Help, hoe werkt de zorg?’. Tijdens deze gesprekstafels leggen de medewerkers van het CliëntServiceBureau van Valkenhof uit hoe het zorglandschap werkt, welke zorg Valkenhof allemaal biedt, hoe mensen aanspraak kunnen maken op zorg en op welke wijze de financiering is geregeld.

Waar en hoe laat?

De gesprekstafels vinden plaats op
· 4 oktober 2016, 19.30-21.30 uur: locatie Auditorium Kempenhof, Antwerpsebaan 3, 5554 JV Valkenswaard, en
· 15 november 2016, 19.30-21.30 uur: locatie grand café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP Leende

De toegang is gratis. Wilt u graag aanwezig zijn? Stuurt u dan een e-mail met de datum van voorkeur, uw naam en het aantal personen waarmee u komt naar communicatie@valkenhof.org. Maximaal 50 personen per avond. Vol=vol.

Powered by Blog Grabber