Verkeersregelaars Truck Run Weert gezocht

Op zondag 3 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 7e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Om deze tourtocht goed en veilig…Verkeersregelaars Truck Run Weert gezocht

21-04-2017 11:19 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 3 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 7e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Om deze tourtocht goed en veilig laten te verlopen hebben zoeken wij nog  verkeersregelaars en motorverkeersregelaars. Voordat je kunt optreden als verkeersregelaar moet je eenmalig een online cursus volgen. Nadat je deze cursus hebt gevolgd wordt je door de burgemeester voor één jaar aangesteld als verkeersregelaar.
Dus, …..wanneer je deel wilt nemen als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen we natuurlijk op, schrijf je dan zo snel mogelijk in via onze website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar  info@truckrunweert.nl of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534
 
Meer informatie kun je vinden op onze website www.truckrunweert.nl

Powered by Blog Grabber