Versterkingen voor Sporting

Onze doelman Youri Denert heeft een onuitwisbare indruk nagelaten, maar het gevolg is dat de lokroep naar het buitenland te groot werd. Met enige fierheid staan wij Youri af aan het Duitse Aurich. Met…Versterkingen voor Sporting

05-05-2017 14:31 – Ingezonden door Sven Spooren – Handbal Sporting Nelo

Onze doelman Youri Denert heeft een onuitwisbare indruk nagelaten, maar het gevolg is dat de lokroep naar het buitenland te groot werd. Met enige fierheid staan wij Youri af aan het Duitse Aurich. Met evenveel trots stellen wij zijn opvolger voor: Thijs van Leeuwen (#12)! Thijs is een 30-jarige Nederlandse doelman die overkomt van landskampioen en ex-BeNe-liga winnaar OCI Lions. Hij is een zeer ervaren doelman die alle mogelijke prijzen gewonnen heeft bij de Lions. Thijs wilde echter graag Sporting NeLo helpen om onze ambities waar te maken. Zijn doelstelling : met NeLo voor de verrassing zorgen en bij de eerste 4 Belgische clubs zijn ! Wij zijn er zeker van dat Thijs met de steun van die andere legende, David Polfliet, de Neerpelter netten zo schoon mogelijk gaat houden! Wij heten Thijs van harte welkom in het Nelo-team!

Sporting stelt ook Kim Schroeder voor. Kim is een 23-jarige rechtshandige linkeropbouwer die overkomt van Eynatten. Kim komt uit het Oostkanton en speelde zijn hele handballoopbaan bij HC Eynatten. Van origine is Kim een Duitser, zijn vader speelde zelfs nog voor de Duitse Nationale ploeg. Kim staat al jaren garant voor voor vele ‘gemakkelijke’ doelpunten. Hij heeft namelijk een verschroeiend schot in de rechterarm. Kim wil zijn handbalcarriere bij Sporting NeLo naar een hoger niveau tillen en in de zware competitie die ons te wachten staat, is Kim een welgekomen versterking! Samen met Marco Vernooy is er alvast veel buskruit aanwezig aan de linkerkant. Succes en welkom in de Sporting familie! De volgende dagen worden enkele bijkomende versterkingen gepresenteerd. Op Youri Denert (Aurich, Duitsland) en Balazs Somogyi (stopt) na blijft de kern van Sporting NeLo volledig aanwezig. En voor alle duidelijkheid: David Polfliet blijft naast T2 en keeperstrainer gewoon actief als doelman!

En tenslotte Ephrahim Jerry (#10). Hij is een sympathieke rechtshandige Nederlandse opbouwspeler die zowel links als midden kan spelen. Bovendien is Ephrahim een uitstekende verdedigende speler die door zijn lengte en mobiliteit in meerdere verdedigingssystemen inzetbaar is. Ephrahim is meervoudig Nederlands (jeugd)international en een van de grootste talenten van de lage landen. Sporting is dan ook blij dat Ephrahim de ambities van onze club onderschrijft! “Mijn Ambitie is om met Nelo als nieuw team in de Beneleague het heel wat ploegen lastig te maken en wellicht zelfs voor een verrassing te zorgen. Persoonlijk wil ik een belangrijke speler worden en mezelf ontwikkelen om te kijken hoe ver de stap naar het échte buitenland voor me is.”

Welkom in de Sporting familie!

Powered by Blog Grabber