Veteranen FC Cranendonck in het nieuw

De veteranen van FC Cranendonck zijn met dank aan twee trouwe sponsoren weer helemaal in het nieuw gestoken. Om ook te zorgen dat zij weer met al hun spullen netjes opgeborgen de kantine in kunnen, hebben…Veteranen FC Cranendonck in het nieuw

23-04-2017 14:11 – Ingezonden door Redactie

De veteranen van FC Cranendonck zijn met dank aan twee trouwe sponsoren weer helemaal in het nieuw gestoken. Om ook te zorgen dat zij weer met al hun spullen netjes opgeborgen de kantine in kunnen, hebben zij ook de beschikking gekregen over een tas van FCC. Via HAC Weekblad wil FC Cranendonck de shirt- en hoofdsponsor “Feijen Metaaltechniek (FMT)” en shirtsponsor “Slagerij Jan en Marleen van Meijl” van harte bedanken voor hun bijdrage om ook deze oude mannekes weer als jonge goden tevoorschijn te laten komen.

Powered by Blog Grabber