Vier bloemenwandelingen in mei met IVN Cranendonck

De lente is in het land, de blaadjes hangen weer aan de bomen en de bloemen zijn weer te bewonderen. Ook dit jaar kunnen de bloemenliefhebbers met de natuurgidsen op pad om te ontdekken wat er groeit en…Vier bloemenwandelingen in mei met IVN Cranendonck

27-04-2017 08:32 – Ingezonden door Redactie

De lente is in het land, de blaadjes hangen weer aan de bomen en de bloemen zijn weer te bewonderen. Ook dit jaar kunnen de bloemenliefhebbers met de natuurgidsen op pad om te ontdekken wat er groeit en bloeit in en om onze gemeente.
Het programma ziet er als volgt uit:
woensdag 3 mei
wandeling in de Warande in Achel. Start bij het kapelletje op de hoek van de Orchideeenlaan en de Militaire Dijk.
woensdag 10 mei
wandeling in de omgeving van de Trurksebrug op de grens van Maarheeze en Soerendonk. Start bij de blokhut van de Scouting aan de Vloeten.
woensdag 17 mei
wandeling in het Buulderbroek. Start bij het Waterleidingbedrijf, Brabant Water, zijstraat van de Maarheezerweg in Budel.
woensdag 24 mei
orchideeenwandeling in Boshoven, Weert. Start bij de spoorwegovergang Schaapsdijk, bereikbaar via zijweg Maarheezerhuttendijk, of via Boshoven Hulsterdijk.
De wandelingen beginnen steeds om 19.00 uur en duren anderhalf tot twee uur. Vanuit Maarheeze is er de mogelijkheid om mee te rijden vanaf de parkeerplaats aan de Stationsstraat bij het Kruidvat. Vertrek om 18.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De wandelingen komen wekeliijks  in de agenda of zijn na te lezen op de site van het IVN: www.IVN.nl, afdeling Cranendonck.
We hopen op mooie, zonnige avonden.

Powered by Blog Grabber