Vier keer prijs bij Filakids

In Cranendonck hebben 4 leerlingen van groep 8 een prijs gewonnen bij de postzegelwedstrijd die georganiseerd wordt door de jeugdpostzegelclubs De Grensvrienden uit Hamont-Achel en Sir Rowland Hill uit…Vier keer prijs bij Filakids

16-05-2017 08:53 – Ingezonden door Redactie

In Cranendonck hebben 4 leerlingen van groep 8 een prijs gewonnen bij de postzegelwedstrijd die georganiseerd wordt door de jeugdpostzegelclubs De Grensvrienden uit Hamont-Achel en Sir Rowland Hill uit Weert. Alle kinderen hebben een tekening gemaakt naar aanleiding van het thema: Oorlog en Vrede (in het kader van de Fakkelestafette). Een deskundige jury heeft van elke school  het  mooiste ontwerp uitgekozen en daarvan wordt een “echte” postzegel gemaakt, een velletje van 10!
In het weekend van 13 en 14 mei worden de prijzen uitgereikt tijdens de jeugdpostzegeldagen van Filakids in zaal De Posthoorn te Hamont-Achel (zondag 14 mei om 11.00 uur). In de zaal kunnen kinderen deelnemen aan spelletjes (met postzegels) waarbij veel zegels te winnen zijn, kan geruild en gekocht worden en kunnen mooie thema’s in tentoonstellingskaders bewonderd worden. Bovendien zijn alle tekeningen, die kinderen gemaakt hebben, in de zaal opgehangen. De prijswinnaars zijn: OBS. De Triolier: Hannah; OBS ’t Lange: Joy; Bs. De Wereldwijzer: Danique; Bs. Sint Joan: Anouk.

Powered by Blog Grabber