Vier Limburgse jeugdtitels Sporting Nelo

De M19 van Sporting zijn kampioen van Limburg! De J18 van Sporting zijn kampioen van Limburg ! In hun laatste match versloegen ze Maasmechelen met 55-12, blijven ongeslagen, en halen hiermee een gemiddelde…Vier Limburgse jeugdtitels Sporting Nelo

29-04-2017 10:45 – Ingezonden door Sven Spooren – Handbal Sporting Nelo

De M19 van Sporting zijn kampioen van Limburg! De J18 van Sporting zijn kampioen van Limburg ! In hun laatste match versloegen ze Maasmechelen met 55-12, blijven ongeslagen, en halen hiermee een gemiddelde wedstrijdscore van 36:16!
De J16 van Sporting zijn kampioen van Limburg ! In hun laatste match versloegen ze Initia Hasselt met duidelijke 27-46 cijfers, zijn hiermee eveneens ongeslagen, gemiddelde score van 36:13! De J14 van Sporting zijn kampioen van Limburg ! In hun laatste match winnen ze met 20-23 in Hasselt, en worden door onderlinge doelpuntenstand, na een hele spannende match: kampioen! proficiat aan spelers, trainers, ouders, supporters!

Powered by Blog Grabber