Voor 4e keer Double Classics op zaterdag 13 mei

Ook dit jaar wordt weer een “Double Classics” georganiseerd voor bewoners van zorgcentra in Budel en Hamont. Het is de vierde keer dat dit evenement plaatsvindt.Voor 4e keer Double Classics op zaterdag 13 mei

08-05-2017 14:54 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar wordt weer een “Double Classics” georganiseerd voor bewoners van zorgcentra in Budel en Hamont. Het is de vierde keer dat dit evenement plaatsvindt.
Opnieuw zullen circa 40 oldtimerbezitters met hun prachtige bolides hun best doen om evenzovele bewoners van zorgcentrum Mariënburgt in Budel en St.Jan Berchmanshuis in Hamont een onvergetelijke dag te bezorgen. Zij bieden hen een mooie rondrit aan in de omgeving, met onderweg op de pauzeplek een kopje koffie met een lekker stuk vlaai.
Vanaf 12.00 uur zijn de oldtimers al te zien. Omstreeks 13.30 uur is het vertrek in Hamont en rond 14.00 uur het vertrek in Budel. Rond de klok van 17.00 uur is de terugkomst gepland. Iedereen is welkom om onze oudere medebewoners bij vertrek uit te zwaaien.

Powered by Blog Grabber