Vrijwilligerswerk is plezier voor twee!

De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck is op zoek naar mensen die een ander willen verblijden met een wekelijks bezoekje. Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, komen regelmatig vragen binnen om bij iemand die veel alleen is, met een vrijwilliger op bezoek te komen….Vrijwilligerswerk is plezier voor twee!

25-04-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie

De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck is op zoek naar mensen die een ander willen verblijden met een wekelijks bezoekje. Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, komen regelmatig vragen binnen om bij iemand die veel alleen is, met een vrijwilliger op bezoek te komen. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die dat zouden willen doen. Een keer per week bij een vaste klant op bezoek. Samen een kop koffie drinken, een praatje maken of een blokje om. Onze klanten zijn altijd erg blij als er een vrijwilliger komt, speciaal voor hen. De koffie staat klaar en ze hebben jou van alles te vertellen. Het geeft jou als vrijwilliger een goed gevoel, het is een zinnige tijdbesteding en naast dat je de ene persoon leert kennen, leer je ook de andere vrijwilligers van Cordaad kennen. Je krijgt bij Cordaad ondersteuning en je bent verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk.  Neem contact op met de Vrijwillige Hulpdienst op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30u via 0495-592553 of kijk op www.goedbezigcranendonck.nu voor meer informatie.

Powered by Blog Grabber