Vrouwkes Oonlie – 20 Rimpels Later

“Veel sfeer op de laatste Soir Féminin in Maarheeze” kopte het Eindhovens Dagblad op 15 november 2004, in een redactioneel artikel over de door de groep Verse Vis en Lingerie georganiseerde theateravond,…Vrouwkes Oonlie – 20 Rimpels Later

09-05-2017 09:02 – Ingezonden door Redactie

“Veel sfeer op de laatste Soir Féminin in Maarheeze” kopte het Eindhovens Dagblad op 15 november 2004, in een redactioneel artikel over de door de groep Verse Vis en Lingerie georganiseerde theateravond, waarbij alleen dames welkom waren. Dat dit toch niet de laatste editie zou blijken, werd duidelijk toen de groepsleden in de zomer van 2016 gehoor gaven aan de roep om een rentree.

Op zaterdag 13 mei zijn zij daarom opnieuw de rode draad in “Vrouwkes Oonlie – 20 Rimpels Later”: een avond vol humor, theater, muziek en dans, waarbij de heren thuis mogen, nee móeten blijven. In samenwerking met CV de Muuzevangers en De Smeltkroes zal een keur aan regionale artiesten garant staan voor een avond vol topamusement voor ‘vrouwkes oonlie’.

Een drietal solisten zullen te bewonderen zijn in een eigen one-(wo)man-act. Het spits zal worden afgebeten door Arian Compen, waarvan de humor zó droog is dat hijzelf zijn publiek adviseert een drankje snel op te drinken – voor het is verdampt! Tilly Tupperware verlegt op deze avond haar grenzen, en gaat van huiskamer naar theater om het publiek te trakteren op een wel hele speciale party. En voor wie shoppen buiten de deur nóg leuker vindt dan thuiswinkelen, is er een optreden van Kristel Engel’s alter ego Sjannie, die de dames als Personal Shopper daar prima bij terzijde kan staan. Of ze je daarbij aan- of juist uitkleedt valt nog te bezien!

De Heezer theatergroep Zes Kir Nix staat voor “visueel, fysiek, bizar, humoristisch en meeslepend spektakel”, aldus hun eigen website. Het 10-koppige gezelschap brengt al sinds 1997 acts die er tegelijkertijd spectaculair uitzien, maar waarbij de humor altijd centraal is blijven staan. Voor de muzikale momenten zorgen Diva’s of BAY en Michel Malschaert. De drie diva’s van Diva’s of BAY vormen een zangtrio dat met mooie arrangementen en messcherpe zang bekende songs ten gehore zal brengen. Michel Malschaert is meer de rondreizende troubadour die grossiert in hits van André Hazes, Elvis, Robbie Williams, John Denver, AC/DC, Frans Bauer en álles wat daar zo’n beetje tussenin zit… Tot slot is er nog een surprise act waarvan de site www.vrouwkesoonlie.nl alleen maar vermeldt dat het gaat om “stoer, spannend en prikkelend entertainment” – en wat dat dan precies in gaat houden moet je zelf gaan zien.

Kaartjes á € 12,50 zijn nog verkrijgbaar via de voornoemde site of bij BL3ND, Smits van Oyenlaan 1 in Maarheeze. De avond start om 20:30 u in De Smeltkroes (Kijkakkers 1, Maarheeze), de zaal is open vanaf 20:00 u. Na afloop van de theatervoorstelling is er een aansluitende afterparty met DJ Ganz.

Powered by Blog Grabber