Vrouwkes Oonlie

Onder de titel “Vrouwkes Oonlie – 20 Rimpels Later” organiseert Maarheezer cabaretgroep Verse Vis en Lingerie op zaterdag 13 mei in samenwerking met CV de Muuzevangers de terugkeer van de vrouwenavond….Vrouwkes Oonlie

17-04-2017 15:18 – Ingezonden door Redactie

Onder de titel “Vrouwkes Oonlie – 20 Rimpels Later” organiseert Maarheezer cabaretgroep Verse Vis en Lingerie op zaterdag 13 mei in samenwerking met CV de Muuzevangers de terugkeer van de vrouwenavond. De laatste editie hiervan vond plaats in 2004, destijds onder de titel “Le Soir Féminin”.

Vijf jaar achter elkaar verzorgden de dames van Verse Vis en Lingerie jaarlijks een avond speciaal voor vrouwen, waarbij heren – tenzij op het podium – niet welkom waren. De Smeltkroes was op deze avonden altijd tot de nok toe gevuld met dames voor een ‘avondje uit met vriendinnen’ met diverse acts vol humor, muziek en dans, maar ook met wat pikantere acts… Na een pauze van 11 jaar (en een beetje) constateerde Verse Vis en Lingerie dat er weliswaar hier en daar een enkel rimpeltje bijgekomen was, maar óók dat ze nog steeds bruisten van de ideeën!

Zij hebben “20 Rimpels Later” daarom als thema genomen: enerzijds om te delen wat zo’n periode van rust met je doet, maar anderzijds ook om opnieuw een keur aan regionale artiesten en acts naar het podium van de Smeltkroes te begeleiden voor een avond vol amusement ‘voor vrouwkes oonlie’. Wat te denken van Zes Kir Nix, de Heezer cabaretgroep die al meer dan tien jaar staat voor “visueel, fysiek, bizar, humoristisch en meeslepend spektakel”. Of Arian Compen, de gortdroge stand up comedian uit Soerendonk? Of van de klanken van de zangeressen van Diva’s of BAY? Dit is nog maar een tipje van de sluier, op de site www.vrouwkesoonlie.nl staat het volledige programma voor deze avond vermeld. Na afloop verzorgt DJ Ganz de muziek, waarmee tot diep in de nacht gedanst gaat worden.

Deze avond vol amusement vindt plaats op zaterdag 13 mei in De Smeltkroes en start om 20:30 u. Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij BL3ND (Smits van Oyenlaan 1, Maarheeze) of online via de site www.vrouwkesoonlie.nl. Volg Vrouwkes Oonlie ook op Facebook via @vrouwkesoonlie voor het meest actuele nieuws. Tot slot – en wellicht overbodig: de heren mogen deze avond gewoon thuisblijven!

Powered by Blog Grabber