Vv Maarheeze 5 op poolse wijze kampioen!

Het 5e senioren-elftal van vv Maarheeze heeft in haar klasse met grote overmacht het kampioenschap binnen weten te halen. Met maar liefst 63 punten uit 22 wedstrijden en een doelsaldo van 115 voor en slechts…Vv Maarheeze 5 op poolse wijze kampioen!

12-05-2017 11:21 – Ingezonden door Redactie – Foto HAC Weekblad

Het 5e senioren-elftal van vv Maarheeze heeft in haar klasse met grote overmacht het kampioenschap binnen weten te halen. Met maar liefst 63 punten uit 22 wedstrijden en een doelsaldo van 115 voor en slechts 19 was vv Maarheeze 5 al haar tegenstanders duidelijk de baas.

Vv Maarheeze 5 is een uniek team daar het volledig bestaat uit Poolse jongens die binnen een straal van 50 km rond Maarheeze wonen en werken. Iedere dinsdag en donderdag komen deze jongens bijeen op Sportpark De Romrijten en trainen daar fanatiek en met veel inzet onder leiding van vv Maarheeze-clubmannen Lenda Benhour  en Peter Winkelmolen. De kampioensschaal komt hen dan ook van harte toe op basis van discipline, inzet, talent en saamhorigheid. Een mooi en sportief team dat zich prima voegt in de clubcultuur van vv Maarheeze.

Powered by Blog Grabber