vv Maarheeze bestaat 85-jarig

In het kader van de viering van het 85-jarige bestaan zullen de festiviteiten van Voetbal-Vereniging Maarheeze op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, om 13.30 uur geopend worden met een voetbalclinic voor…vv Maarheeze viert 85-jarig bestaan

19-05-2017 10:12 – Ingezonden door Redactie

In het kader van de viering van het 85-jarige bestaan zullen de festiviteiten van Voetbal-Vereniging Maarheeze op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, om 13.30 uur geopend worden met een voetbalclinic voor alle jeugdleden. Bij deze clinic zullen de gelouterde voetbalprofessionals van oa PSV en het Nederlands Elftal, Ernie Brandts (28 interlands), Jan Poortvliet (19 interlands) en Willy van de Kerkhof (63 interlands), de “kneepjes” van het voetbalvak proberen over te dragen aan de jeugd van vv Maarheeze.
Bij met name de ouders van onze jeugdleden zullen de historische beelden van de WK-finale in 1978 nog in het geheugen gegrift staan: De beide doelpunten van Ernie Brandts in de wedstrijd tegen Italie, de afstandsschoten van Arie Haan tegen Italie en Duitsland en de met bloed besmeurde finale tegen gastland Argentinie waar Nederland pas na verlenging het onderspit moest delven.
39 jaar na dato worden deze beelden herbeleefd op sportpark De Romrijten. Het zal een mooie middag worden voor de deelnemers maar ook toeschouwers zijn van harte welkom. Vanaf 13.00 uur  zal er een uitgebreide introductie van deze “Helden van Weleer” zijn in de kantine van vv Maarheeze.
Aansluitend aan de voetbalclinic worden op donderdagavond vanaf 18.30 uur alle leden en oud-leden uitgenodigd om met zijn allen terug te kijken op 85 jaar voetbalhistorie van vv Maarheeze. In de kantine zal daarvoor door onze ERE-leden een historische fotowand onthuld worden.
Na de reunie kan het feest losbarsten voor alle voetballiefhebbers uit Cranendonck eo. De Maarheezer Coverband The Ties zal vanaf 19.30 uur de “warming up” verzorgen waarna partyband FREEZZ met 2 zangeressen uit Cranendonck, Steffi Ras en Patty Paulissen, zullen zorg dragen voor een swingend feest.
Op vrijdag 26 mei worden de festiviteiten voortgezet met het “7 tegen 7” toernooi en op zaterdag 27 en zondag 28 mei spelen de jongste voetballers hun Internationale toernooi met deelnemers uit Duitsland, Belgie en Engeland.
Speciaal voor het vrouwenteam van Maarheeze is er in het kader van de festiviteiten een “Interland” georganiseerd tegen een Engels vrouwen-voetbalteam. Op zaterdag 27 mei is vv Maarheeze de gastheer voor de vrouwen van Bexhill United FC Ladies. De aanvang van deze wedstrijd is 16.30 uur op Sportpark De Romrijten.
Kortom, komt allen in het lange weekend van Hemelvaart naar Sportpark De Romrijten voor “Voetbal en Feesten”!

Powered by Blog Grabber