VVD benoemt Frank Walkate als Lid van Verdienste

Op maandag 22 mei  is Frank Walkate (Budel) benoemd als Lid van Verdienste van het lokale netwerk VVD Kempenbroek. Uit handen van de vice-voorzitter Hein van Rooij en voorzitter van de VVD Zuid-Nederland…VVD benoemt Frank Walkate als Lid van Verdienste

30-05-2017 11:20 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 22 mei  is Frank Walkate (Budel) benoemd als Lid van Verdienste van het lokale netwerk VVD Kempenbroek. Uit handen van de vice-voorzitter Hein van Rooij en voorzitter van de VVD Zuid-Nederland (voormalig burgemeester van Maastricht) Onno Hoes ontving hij de bijhorende oorkonde. Walkate is lid van de VVD sinds 1972. In Cranendonck heeft hij diverse functies bekleed in het lokale bestuur, waaronder raadslid en wethouder. Walkate ontvangt deze eer voor zijn jarenlange actieve inzet voor de VVD en de Cranendonckse gemeenschap.

Powered by Blog Grabber