Wegwerkzaamheden Burg. van Houtstraat

In de periode tussen maandag 1 en vrijdag 5 mei worden op de Burg. van Houtstraat in Budel wegwerkzaamheden uitgevoerd. Enkele rioolputranden worden opnieuw op hoogte gesteld en klein asfaltonderhoud wordt…Wegwerkzaamheden Burg. van Houtstraat

01-05-2017 09:40 – Ingezonden door Redactie

In de periode tussen maandag 1 en vrijdag 5 mei worden op de Burg. van Houtstraat in Budel wegwerkzaamheden uitgevoerd. Enkele rioolputranden worden opnieuw op hoogte gesteld en klein asfaltonderhoud wordt uitgevoerd. Voor de begeleiding van het verkeer zijn er verkeersregelaars. De planning voor de uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden zullen naar verwachting binnen een werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur worden uitgevoerd. Het is mogelijk dat het verkeer tijdelijk hinder ondervindt ter hoogte van de werkzaamheden.

Powered by Blog Grabber