Winnaars bij Tasko Pasvormschoenen

Het bekende kinderschoenen merk ‘Twins and Trackstyle’ organiseerde voor de jonge klantjes bij schoenwinkel TASKO in Budel een kleurwedstrijd. Bij aankoop van een paar kinderschoenen ontving ieder kind…Winnaars bij Tasko Pasvormschoenen

30-05-2017 11:21 – Ingezonden door Redactie

Het bekende kinderschoenen merk ‘Twins and Trackstyle’ organiseerde voor de jonge klantjes bij schoenwinkel Tasko in Budel een kleurwedstrijd. Bij aankoop van een paar kinderschoenen ontving ieder kind gedurende de maanden april en mei een kleurplaat waarop een kinderschoen stond afgebeeld. Natuurlijk was het de bedoeling om deze afgebeelde kinderschoen zo mooi mogelijk te kleuren en te versieren. Schoenwinkel Tasko ontving heel veel ingekleurde en versierde kleurplaten terug. Fantastische creaties die bewezen waartoe ongeremde kinderfantasiën in staat zijn. Vertegenwoordigers van ‘Twins and Trackstyle’ hadden het moeilijk om een keuze te maken uit al die inzendingen. Uiteindelijk waren het Nienke Bijkerk uit Maarheeze en Tijl Bruninx uit Kaulille die in de prijzen vielen. Zij ontvingen ieder een cadeaubon ter waarde van een paar schoenen van ‘Twins and Trackstyle’. Voor alle andere kinderen die de kleurplaat hebben ingeleverd ligt er een cadeautje klaar bij Tasko Pasvormschoenen aan het Capucijnerplein in Budel.

Powered by Blog Grabber