Workshop dansen en bewegen op muziek

Maandag 22 mei is er de mogelijkheid om een kennismakingsworkshop te volgen in dansen en bewegen op muziek. Op muziek uit alle windstreken en van de jaren 60 tot nu gaan we lekker bewegen. We werken in de les aan souplesse en ontspanning door inspanning. We gaan geen dansjes instuderen maar puur met…Workshop dansen en bewegen op muziek

02-05-2017 08:53 – Ingezonden door Redactie

Maandag 22 mei is er de mogelijkheid om een kennismakingsworkshop te volgen in dansen en bewegen op muziek. Op muziek uit alle windstreken en van de jaren 60 tot nu gaan we lekker bewegen. We werken in de les aan souplesse en ontspanning door inspanning. We gaan geen dansjes instuderen maar puur met het eigen lichaam aan de slag om zo fitter en ontspannen naar huis te gaan. De workshop is voor iedereen. Je hoeft niet speciaal muzikaal of lenig te zijn. Ook is het niet nodig om al te kunnen dansen.

De workshop wordt verzorgd door Yvonne Meulen. Zij heeft al meer dan 25 jaar een eigen dansschool in Weert en geeft les aan vrouwen van alle leeftijden. Yvonne is zelf 55+ en haar passie is om vrouwen in beweging te krijgen zodat ze (weer) lekker in hun vel zitten.

Het tijdstip is van 13:30 – 14:30 uur in ruimte 107 (melden bij de receptie) van het BeekCwartier, Beekstraat 54 in Weert. De prijs bedraagt € 8,50 te voldoen bij aanvang van de workshop. Tip: Doe makkelijk zittende kleding aan. Inschrijven via e-mail t.vanden.berg@puntwelzijn.nl of via telefoonnummer 0031 495-697900, tussen 9:00 en 12:00 uur.

Powered by Blog Grabber