Workshop Financiële zaken voor vrijwilligersorganisaties

Op maandag 15 mei organiseert het Vrijwilligerscollege Weert een workshop Financiële zaken voor vrijwilligersorganisaties. Deze workshop wordt verzorgd in samenwerking met Accon AVM adviseurs en accountants. Vooraf aanmelden is vanwege het aantal beschikbare plaatsen noodzakelijk.Workshop Financiële zaken voor vrijwilligersorganisaties

03-05-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 15 mei organiseert het Vrijwilligerscollege Weert een workshop Financiële zaken voor vrijwilligersorganisaties. Deze workshop wordt verzorgd in samenwerking met Accon AVM adviseurs en accountants. Vooraf aanmelden is vanwege het aantal beschikbare plaatsen noodzakelijk.
Tijdens de workshop wordt het werk van een penningmeester behandeld met daarbij extra aandacht voor de vrijwilligersvergoeding, B.T.W. in relatie tot sponsoren en ANBI. Uiteraard kunnen er vragen over de te behandelen onderwerpen tijdens de sessie gesteld worden.
De workshop is gratis, vindt plaats op 15 mei in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert en duurt van 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Graag voor 8 mei aanmelden via www.goedbezigweert.nu of door een mail te sturen naar goedbezigweert@gmail.com o.v.v. de naam van de workshop, uw naam, naam van uw vrijwilligersorganisatie en telefoonnummer. Eventuele vragen kunt u ook vooraf indienen.

Powered by Blog Grabber