ZoMareserAvond in Maarheeze; marktkraam huren?

Op vrijdag 30 juni organiseert muziekvereniging De Poort van Brabant voor de vierde keer de ZoMareserAvond. Het evenement vindt plaats op ’t Bergske, tegenover de hoofdingang van de basisschool.  Wil jij als (startende) ondernemer of hobbyist graag je producten of diensten onder de aandacht brengen voor…ZoMareserAvond in Maarheeze; marktkraam huren?

15-05-2017 08:48 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 30 juni organiseert muziekvereniging De Poort van Brabant voor de vierde keer de ZoMareserAvond. Het evenement vindt plaats op ’t Bergske, tegenover de hoofdingang van de basisschool.  Wil jij als (startende) ondernemer of hobbyist graag je producten of diensten onder de aandacht brengen voor een veelzijdig publiek in Maarheeze? Lijkt het je leuk om bij ons op de markt te staan? Neem dan contact op met Jannie Heijnsbroek via info@depoortvanbrabant.nl voor de mogelijkheden.  Onder het motto: ‘Proef, luister en geniet’, organiseert de hele muziekvereniging een gezellige markt met veel muziek. De inwendige mens wordt hierbij natuurlijk niet vergeten. De muziek zal verzorgd worden door de alle orkesten en koor “Port Vocalis” van De Poort van Brabant.

Powered by Blog Grabber