Zomeravond voetbalcompetitie

Twee koplopers in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.Zomeravond voetbalcompetitie

28-05-2017 11:42 – Ingezonden door Redactie

Twee koplopers in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.?
Edah Boys – s.v. Budel 7: 1-2
Het was duidelijk dat beide teams vandaag hun slag wilden slaan. Dat monde uit in een spannende wedstrijd. Beide teams kregen in het begin een aantal kansen waarvan s.v. Budel 7 er twee wist te maken. Edah Boys bleef echter steken op een doelpunt. In de tweede helft werd het een stormloop op het doel van s.v. Budel 7, maar de verdediging en de keeper wisten van geen wijken. s.v. Budel 7 moest het hebben van uitvallen en snakte naar adem. En wat Edah Boys ook probeerde de bal wilde er gewoon niet meer in,vandaag was s.v. Budel 7 de gelukkige winnaar?
 
Overalopladen.nl – Rood Wit’67/PLUS: 0-7
De wedstrijd ging in het begin aardig gelijk op. Maar de spelers van Rood Wit’67/PLUS hadden toch wat meer kwaliteit en zo liepen ze met mooi voetbal uit naar een verdiende overwinning. Overalopladen.nl probeerde meer veel inzet de spreekwoordelijk eer te verdedigen, maar helaas bleef het bij kansen en geen doelpunten vanavond.?
 
ECC – Quincy: 5-4
Deze teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd op het veld. Het was een over en weer aan kansen. De keepers konden zich vanavond duidelijk laten gelden. Het uithoudingsvermogen van ECC bleek beter dan dat van Quincy. toen het 5-3 werd leek de strijd al gestreden. De aansluitingstreffer van Quincy maakte dat ook de allerlaatste minuten van de wedstrijd zeer spannend bleven.
 ?GrafiMedia – Hensen Services: 2-4
De koploper tegen de nummer 3 met maar 1 punt verschil. Dat was ook op het veld te zien. Volop strijd om de punten voor het kampioenschap. De 0-1 en 0-2 waren voor Hensen Services dat zo liet zien nog vol voor het kampioenschap te gaan. Toen GrafiMedia echter de 1-2 binnen schoot was de spanning weer compleet. De paal voorkwam echter succes voor hen. Aan de overwinning van Hensen Services was uiteindelijk weinig af te dingen.
 ?GenS/de Wielerbaan – vv. de Heikanters: 7-0?De kampioen van vorig jaar was op oorlogssterkte aangetreden. Maar dat gold ook voor hun tegenstander GenS/de Wielerbaan. In het begin was het een beetje aftasten. Beide teams speelden voor de winst zonder veel ruimte weg te geven. De snelle spitsen van de Heikanters werden echter goed verdedigd. Het team van GenS/de Wielerbaan klopte vandaag precies. Verdediging en keeper leken niet te kloppen, terwijl het voorin allemaal wat makkelijk leek te gaan. De warme omstandigheden speelden misschien ook een rol. ?Bij rust was het al 4-0 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Het werd zelf nog 7-0 zodat de Heikanters hun titelprolongatie even in de ijskast moeten zetten.
 

Powered by Blog Grabber