Zomeravond voetbalcompetitie

Spanning in de top van de zomeravondcompetitie BZA-Buul. Edah Boys – Overalopladen.nl: 8-2 Twee teams die beiden nog puntloos waren. Dat een wedstrijd in de onderste regionen niet vervelend hoeft te zijn om naar te kijken werd wel bewezen. De routine van de spelers van Edah Boys won uiteindelijk van…Zomeravond voetbalcompetitie

19-05-2017 10:26 – Ingezonden door Redactie

Spanning in de top van de zomeravondcompetitie BZA-Buul.
Edah Boys – Overalopladen.nl: 8-2
Twee teams die beiden nog puntloos waren. Dat een wedstrijd in de onderste regionen niet vervelend hoeft te zijn om naar te kijken werd wel bewezen. De routine van de spelers van Edah Boys won uiteindelijk van het enthousiasme bij Overalopladen.nl.
Ook Overalopladen.nl wist zelf nog twee maal te scoren en waren daar zichtbaar blij mee.

s.v. Budel 7 – v.v. de Heikanters: 2-3
Het veld was nat en beide teams wilden er een mooie pot van maken. Dat gebeurde dan ook. Beide keepers moesten regelmatig hun kunsten tonen. Heikanters wist als eerste te scoren, maar nog voor rust kwam sv Budel 7 op 1-1.
Na rust geloofden beide teams in de overwinning, maar ze waren erg aan elkaar gewaagd. In het slotoffensief speelde sv Budel 7 alles of niets. Het resulteerde nog wel in de aansluittreffer  maar de gelijkmaker bleef uit.

Quincy – GrafiMedia: 1-3
Zoals zo vaak een wedstrijd die twee kanten op kan kantelen. Wanneer twee teams aan elkaar gewaagd zijn bepalen details de uitslag van de wedstrijd. Zo had vandaag GrafiMedia op de beslissende momenten de koelbloedigheid om te scoren.
Terwijl Quincy op de beslissende momenten net niet doeltreffend genoeg was. GrafiMedia won vanavond uiteindelijk verdiend en blijft koploper in de competitie.

Hensen Services – GenS/de Wielerbaan: 1-4
Was Hensen Services vorige week nog de overtuigende winnaar tegen mede-titelkandidaat Heikanters. Vandaag moesten ze hun meerdere erkennen in GenS/de Wielerbaan. De ploegen waren eigenlijk nog in een fase van aftasten toen GenS/de Wielerbaan de 0-1 scoorde. Vlak voor rust werd het via een fraai uitgespeeld doelpunt zelfs 0-2. Na de rust zette Hensen Services aan voor de aansluittreffer. Enkele goede  Een mooie aanval van GenS/de Wielerbaan zorgde voor de 0-3. Hensen Services ging echter gewoon door met aanvallen en scoorde zo de verdiende 1-3. Het slotakkoord was echter weer voor de GenS/de Wielerbaan.

Powered by Blog Grabber