Zomeravond voetbalcompetitie

Door de wedstrijd van de Heikanters te winnen is Hensen services  koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.Zomeravond voetbalcompetitie

12-05-2017 11:10 – Ingezonden door Redactie

Door de wedstrijd van de Heikanters te winnen is Hensen services  koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.
v.v. de Heikanters – Hensen Services: 0-5
Voor beide teams stond er veel op het spel.Kansen over en weer maar de keepers hielden hun doel aanvankelijk schoon. Nadat Hensen Services het eerste doelpunt had gescoord bleef de wedstrijd op en neer gaan.
Ook de Heikanters creëerden volop kansen maar paal en keeper stonden een doelpunt in de weg. Zoals zo vaak wordt er dan aan de andere kant gescoord.
Na de 0-2 probeerden de Heikanters nog één keer het roer om te gooien. In hun poging de aansluiting te vinden kwam er achter meer ruimte waarvan de tegenstander dankbaar gebruik wist te maken.
In de tweede helft liep Hensen Services verder uit naar een verdiende overwinning.
Rood-Wit’67/PLUS-ECC: 5-3
ECC begon sterk aan de wedstrijd en al snel was het 0-1. De jonge Rood-Witters leken wakker geschud en stelden orde op zaken. Met degelijk voetbal liepen ze uit naar een 5-1 voorsprong.
Daarna was het weer de beurt aan ECC, maar de wedstrijd duurde te kort om het nog goed te maken in een zeer sportieve wedstrijd.
Overalopladen.nl – ECC: 2-8
De mannen van ECC hadden twee wedstrijden in een week. De vraag was natuurlijk hoe de spieren het vol gingen houden.
Het leek allemaal mee te vallen want al snel moest de keeper van Overalopladen.nl de eerste bal uit het net halen. En ook al ging het spel goed op en neer
toch wist ECC de meeste druk te zetten. Ook Overalopladen.nl kreeg echter de nodige kansen. Met enkele uitvallen wisten ze zelfs twee maal te scoren.
ECC was uiteindelijk toch de terechte winnaar met als mooiste doelpunt en afstandsschot vanaf de zijlijn waar de keeper duidelijk niet op had gerekend.

Powered by Blog Grabber