Zomeravond voetbalcompetitie  

Na drie speelronden is GenS/Wielerbaan en Hensen Services  samen koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul. GrafiMedia – Overalopladen.nl: 12-1 Deze wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Na de 1-0 van GrafiMedia volgde een mooi tegendoelpunt van Overalopladen.nl. Na rust ging was Overalopladen.nl…Zomeravond voetbalcompetitie  

25-04-2017 08:35 – Ingezonden door Redactie

Na drie speelronden is GenS/Wielerbaan en Hensen Services  samen koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.
GrafiMedia – Overalopladen.nl: 12-1 Deze wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Na de 1-0 van GrafiMedia volgde een mooi tegendoelpunt van Overalopladen.nl. Na rust ging was Overalopladen.nl vol goede moed het veld weer in maar bleek de conditie van GrafeMedia de doorslag te geven. Hoewel ook Overalopladen.nl nog kansen kreeg liep GrafiMedia vrij gemakkelijk uit naar een royale zege.?GenS/de Wielerbaan – Edah Boys: 3-1   ?Deze beide teams waren vanaf het begin goed aan elkaar gewaagd. Edah Boys wist de ruimtes klein te houden waardoor het voor GenS/de Wielerbaan moeilijk was een gat in de defensie te vinden. Toch kwamen zij met 1-0 op voorsprong.?een uitval van Edah Boys zorgde echter ook voor de 1-1. GenS/de Wielerbaan bepaalden met twee mooie doelpunten de eindstand op 3-1.?Rood-Wit ’67/PLUS – v.v. de Heikanters: 1-1?Deze twee teams waren erg aan elkaar gewaagd. Een erg sportieve wedstrijd met veel kansen aan beide zijden. Toch duurde het nog lang voordat Rood-Wit’67/PLUS de score wist te openen. De 1-0 veranderde niet veel aan het spelbeeld. Beide teams bleven op de aanval spelen.?In het laatste kwartier van de wedstrijd leek het alsof Heikanters de langste adem had. Ze scoorden vlak voor het einde de verdiende gelijkmaker.?Hensen Services – Quincy: 5-0?Hoewel Quincy kansen wist te creëren kwam het vanavond niet tot doelpunten. Hensen Services daarentegen kreeg zoveel kansen dat ze er niet eens zuinig op hoefden te zijn. Op de overwinning viel dan ook niet zoveel af te dingen. Een zeer sportieve wedstrijd.?ECC – s.v. Budel 7  3-4?Ook hier twee teams die elkaar niet veel toegeven. ECC nam tot 3 keer toe de leiding maar telkens was het sv Budel 7 dat weer gelijk wist te komen. Het slotakkoord was ook voor laatstgenoemde en zo mochten zij de volle 3 punten van deze wedstrijd bijschrijven.  Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/
Stand en programma elders op de sportpagina’s in HAC Weekblad.

Powered by Blog Grabber