Zomeravond voetbalcompetitie

Na twee speelronden is GenS/Wielerbaan koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul. Overalopladen.nl –  GenS/de Wielerbaan: 1-10 De eerste helft van de wedstrijd begon Overalopladen.nl een beetje voorzichtig. Toch duurde het even voordat GenS/de Wielerbaan de 0-1 kon scoren. Daarna ging het snel naar…Zomeravond voetbalcompetitie

18-04-2017 08:35 – Ingezonden door Redactie

Na twee speelronden is GenS/Wielerbaan koploper in de zomeravondcompetitie BZA-Buul. Overalopladen.nl –  GenS/de Wielerbaan: 1-10
De eerste helft van de wedstrijd begon Overalopladen.nl een beetje voorzichtig. Toch duurde het even voordat GenS/de Wielerbaan de 0-1 kon scoren. Daarna ging het snel naar een ruststand van 0-6. Na de rust liet Overalopladen.nl zich van zijn beste kant zien. Ze scoorden dan ook hun eerste doelpunt dit seizoen wat met luid gejuich werd ontvangen. GenS/de Wielerbaan stelde orde op zaken door nog 4x te scoren wat uiteindelijk een flinke score tot gevolg had.

ECC – GrafiMedia: 2-2
Deze 2 teams zijn elkaar gewaagd. Ook vanavond was het niet anders. Het resulteerde in een terecht gelijkspel. Beide teams hadden na de wedstrijd een dubbel gevoel. Enerzijds 2 punten verloren, maar misschien ook wel 1 punt gewonnen vanavond. ?sv Budel 7 – Quincy: 0-2
Quincy was het die de eerste goal al snel wist te scoren. sv Budel 7 creëerde weliswaar kansen, maar het ontbrak aan geluk en scherpte. De kansen waren aan beide zijden ontelbaar maar Quincy wist ook in de tweede helft nog een keer het net te vinden en stapte dus als de terechte winnaar van het veld. Maar sv Budel 7 gaat zeker nog punten pakken.

Edah Boys – v.v. de Heikanters: 1-5
De eerste kans van de wedstrijd was al direct voor Edah Boys. Helaas voor hen werd deze echter niet benut. Daarna herpakte Heikanters zich snel en liepen al voor rust naar een duidelijke voorsprong. Na rust kansen over en weer. En ondanks dat Edah Boys wel wist te scoren moesten ze hun meerdere erkennen in de Heikanters.

Rood-Wit’67/Plus – Hensen Services: 1-4
Twee teams die vorige week overtuigend wisten te winnen. Vanaf het begin ook nu weer twee aanvallend ingestelde teams. Een hogere score was dan ook zeer goed mogelijk geweest, maar ook de keepers toonden hun goede vorm. Hensen Services wist als eerste te scoren en deze score verder uit te bouwen. Rood-Wit’67/PLUS kon daar maar een goal tegenover zetten in een verder erg sportieve wedstrijd.

Powered by Blog Grabber