Zondag Rood-Wit’67/Plus – SVSH

A.s. zondag is het voor Rood-Wit’67/Plus de laatste thuiswedstrijd en tevens de laatste wedstrijd van het seizoen 2016/2017. De Roodwitters kunnen geen prijzen meer pakken dus wat dat betreft staat er…Zondag Rood-Wit’67/Plus – SVSH

12-05-2017 11:24 – Ingezonden door Redactie

A.s. zondag is het voor Rood-Wit’67/Plus de laatste thuiswedstrijd en tevens de laatste wedstrijd van het seizoen 2016/2017. De Roodwitters kunnen geen prijzen meer pakken dus wat dat betreft staat er niets op het spel. Maar thuis wil je een seizoen toch met een overwinning afsluiten. Voor SVSH daarentegen staat er nog veel op het spel. Bij winst hebben zij de 2e periodetitel. A.s. zondag zijn er de hele dag brood met spek en eieren. Dus supporters kom allemaal naar het sportpark. Afgelopen zaterdag zijn 2 elftallen van Rood-Wit’67/Plus kampioen geworden. ’s Morgens waren het de jongens en meisjes JO11-3. Zij wonnen bij DESM met 9 – 0. ’s Middags waren het de meisjes MO15-1 die de meisjes van ZSV kansloos met 12 – 0 naar huis stuurden. Namens Rood-Wit’67/Plus beide teams van harte gefeliciteerd. A.s. zaterdag kan JO11-1 thuis kampioen worden tegen RKMSV JO11-1, aanvang 12.00 uur. Vorige week tijdens de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus konden de supporters een bijdrage geven aan de stichting ALS. De opbrengst was € 294,29, hartelijk dank.  Pupil van de week is Lorena Rodriguez.

Powered by Blog Grabber