Zonnebloem Maarheeze zeer actief

Op 11 maart is de Zonnebloem Maarheeze met haar gasten naar de voorstelling “Dé Velt Op” geweest. Een cabaretprogramma met Nederlandse liedjes. Op 8 april stond een bezoek aan het Eindhovens zang en operettekoor op het programma. Beide activiteiten werden georganiseerd door de activiteitencommissie van…Zonnebloem Maarheeze zeer actief

24-04-2017 08:46 – Ingezonden door Redactie

Op 11 maart is de Zonnebloem Maarheeze met haar gasten naar de voorstelling “Dé Velt Op” geweest. Een cabaretprogramma met Nederlandse liedjes. Op 8 april stond een bezoek aan het Eindhovens zang en operettekoor op het programma. Beide activiteiten werden georganiseerd door de activiteitencommissie van De Smeltkroes. Onze gasten hebben er van genoten. Woensdag 12 april was de jaarlijkse Paasviering  met de Zonnebloem afdeling Soerendonk in De Donck te Soerendonk. Men begon met een heilige mis onder leiding van Pater Jozef daarna was er een optreden van Junt. De middag werd afgesloten met de koffietafel.  Zonnebloem afdeling Soerendonk hartelijk dank de gastvrijheid! ontvangen. De volgende activiteit is op 18 mei: een gezellige middag met muziek en entertainment georganiseerd door de Zonnebloem.

Powered by Blog Grabber