ZPK Budel speelde Crazy 88!

Om de jeugdleden te bedanken voor hun inzet voor de vereniging en ze eens op een andere manier met elkaar bezig te laten zijn, organiseerde Zwem- en Poloklub Budel op zaterdag 13 mei het spel Crazy 88…ZPK Budel speelde Crazy 88!

28-05-2017 11:46 – Ingezonden door Redactie

Om de jeugdleden te bedanken voor hun inzet voor de vereniging en ze eens op een andere manier met elkaar bezig te laten zijn, organiseerde Zwem- en Poloklub Budel op zaterdag 13 mei het spel Crazy 88 in het centrum van Budel. In groepjes trokken de kinderen met hun begeleiding het dorp in, om in een bepaalde tijd zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten uit te voeren. Het kan dus zijn dat u getuige of zelfs ‘slachtoffer’ bent geweest van opdrachten als ‘Maak een zo lang mogelijke kledingketting’, ‘Loop de polonaise met 10 mensen’, ‘Scoor een handtekening van een Bekende Bulander’ of ‘Word kassamedewerker in een winkel’. Gelukkig hadden niet alleen onze jeugdleden veel lol tijdens de grappige en soms ook beschamende opdrachten, maar zagen we ook een grote glimlach op de gezichten van al die behulpzame burgers en ondernemers die de kinderen hielpen met de uitvoer van de opdrachten. ZPK Budel bedankt u allen, maar met name de Budelse ondernemers, voor uw medewerking, uw geduld en uw gastvrijheid. Jullie hebben de kinderen een fantastische dag bezorgd! Een groepje is druk bezig met de opdracht ‘Maak een zo lang mogelijke kledingketting’.

Powered by Blog Grabber