1 Minuut gratis winkelen bij Formido Budel

Eind september, tijdens de happy days actie van Formido, konden klanten 1 minuut gratis winkelen winnen. Meneer Kums uit Budel-Schoot was de gelukkige winnaar. Afgelopen zaterdagmiddag werd de prijs in…1 Minuut gratis winkelen bij Formido Budel

24-11-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Eind september, tijdens de happy days actie van Formido, konden klanten 1 minuut gratis winkelen winnen. Meneer Kums uit Budel-Schoot was de gelukkige winnaar. Afgelopen zaterdagmiddag werd de prijs in ontvangst genomen en mocht meneer Kums gedurende 1 minuut, gratis winkelen. Deze minuut heeft hij optimaal benut en hij ging naar huis met een overladen winkelkar. Formido Budel wenst meneer Kums veel plezier met zijn uitgezochte artikelen!

Powered by Blog Grabber